Alottelin nyt kirjottamaan meidän touhuista pelkkää blogia ja pistän kotisivut kokonaan kiinni. Ei tule ollenkaan päiviteltyä sivuja niin jospa yhtä blogia olisi helpompi päivitellä! Elikkä kaikenmoista on ehtinyt tapahtua. Tärkeimpänä varmasti muutto Jyväskylän Palokkaan, nykyisen avomieheni Nikon kanssa.    

Perhe on myös lisääntynyt yhdellä kissapojalla nimeltä Däni. Däni tuli meille puolivuotiaana tuttavani jouduttua luopumaan siitä allergian takia. Lähtöisin Däni on pentutehtailijalta Porin Reposaaresta. Eli paperiton norjalainen metsäkissa, vaikka todellisuudessahan ei tiedä mitä kaikkia rotuja Dänistä löytyy, mutta kyllä se norskilta ainakin näyttää :) Dänillä oli kissaflunssa meille tullessa, mutta se on nyt hoidettu antibiooteilla kuntoon.

Martta on kasvanut ja kehittynyt kauniiksi nuoreksi noutajaksi. Ensimmäiseen näyttelyyn suuntaamme tämän kuun lopulla Korpilahdelle. Vielä pentuluokkaan. Martta on yleisesti erittäin miellyttämisenhaluinen ja tottelevainen, olen ollut erittäin tyytyväinen otettuani Martan sijoitukseen Kuiskauksen kennelistä:)

Tyyne on tällä hetkellä ollut pitämässä seuraa Tiitulle vanhempieni luona Mikkelissä, mutta piakkoin haemme tytön kotiin! Tyynelle on suunnitteilla pieniä pentusia seuraavista juoksuista nyt kevään-kesän aikana. Tyyneä lainaa jalostukseen kennel Dark Water's , joten lisätietoja voipi sitten kysellä Emmalta!

Yritän nyt alkaa päivittelemään sivuja hieman useammin kun kerran kuukaudessa :D