No, eipä ole tullut kuulumisia taas päivitettyä aikoihin.

Tyyne oli mammalomalla kennel Dark Water'sissa missä pyöräytti 11 vauvelia, yksi tyttöpennuista kuitenkin kehitteli itselleen jonkinlaisen keuhkokuumeen ja piti tietenkin päästää paremmille metsästysmaille. Pentujen kokonaissaldoksi loppujenlopuksi saatiin 2ruskeaa urosta, 2ruskeaa narttua, 2mustaa urosta ja 4mustaa narttua. Kaikki pennut ovat muuttaneet jo uusiin koteihin ja vanhempieni luokse Tiitun kaveriksi pääsi DW Hayman Hill Merlot "Maisa". Innolla odotan mitä pienestä Maisasta kasvaa, todella nätti ja reipas tyttö!

En tiedä mikä koneessa on vikana vai enkö vain osaa, mutta en saa laitettua blogiin kuvia ollenkaan. Tosi tylsää lukea pelkkää tekstiä..

Martan kanssa ollaan vähän ainakin kehitytty tokon puolella ja ensi kuussa olisikin möllitokot varkaudessa, jonne periaatteessa voisi mennä kokeilemaan onko meidän taso jo kilpailemaan sopiva.. Jonkinlaista tokoryhmää olen etsinyt että pääsisi koirien häirinnässä treenailemaan! Nyt ollaan käyty vaan hyppyäkin treenaamassa rikkinäisellä leikkipuiston aidalla kun parempaa ei ole ollut saatavissa! Täytynee tänään lähteä läheiselle kentälle tekemään pieni kisanomainen treeni ja kirjoitella miten meni! Olisi ehkä hyvä ottaa johonkin vihkoon ylös mitä asioita on vielä treenailtava ja mitkä sujuu! Pysyisi itekki paremmin kärryillä omista treeneistä! ;)